dutch
Valuta:
www.appsoppc.nl

Privacy verklaring

Privacy verklaring
Onze site respecteert je als een waardevolle klant en blijft voldoen aan de normen van de klanttevredenheid te stellen. Met het oog op een professioneel niveau van dienstverlening te handhaven, terwijl het beschermen van uw belangen, weten we niet uw persoonlijke gegevens aan andere vennootschappen of mailinglijsten vrij te geven. We weten dat het soort gedoe het is om ongevraagde e-mail te ontvangen, dus we zullen ons best van onze kant doen om u te beschermen tegen het, en niet te vergeten het is de wet. Alle persoonlijke informatie wordt binnen ons bedrijf gehouden voor het enige doel van de bespoediging van uw bestelling ervaring, zodat u zo snel mogelijk kan krijgen op het veld met de nieuwe apparatuur.
In feite maken we gebruik van de nieuwste encryptie-technologie (SSL) om uw persoonlijke informatie van het publiek te houden. Wij kunnen u verzekeren zonder uitzondering dat wanneer u bestellen bij Angelo's onze site al is onze beveiligde kassa, alleen uw persoonlijke gegevens lezen we. Dit beschermt u tegen frauduleus gebruik van uw credit card en zorgt voor het hoogste niveau van beveiliging die u verwacht en vertrouwen. Natuurlijk, als je nog steeds zorgen maakt, kunt u altijd bellen met een van onze vier winkels.
Hoe kunnen we uw gegevens gebruiken?
We kunnen de informatie die wij van u gebruiken wanneer u zich registreert, producten kopen, meedoen aan een wedstrijd of promotie, reageert op een enquête of marketing communicatie, surfen op de website, of gebruik maken van bepaalde andere delen van de site op de volgende manieren:
* * Om onze site te verbeteren en om ons in staat om het type van de inhoud en het productaanbod waarin u het meest geïnteresseerd te leveren.
* * Om ons in staat stellen betere service die u bij het beantwoorden van uw klantenservice verzoeken.
* * Om uw transacties snel te verwerken.
* * Om een ​​wedstrijd, promotie, enquête of andere site-functie te beheren.
* * Als u hebt aangemeld voor onze e-mail nieuwsbrief ontvangen, kunnen we u periodiek e-mails te versturen. Als u niet langer wilt promotionele e-mail ontvangen van ons, verwijzen wij u naar de "Hoe kun je opt-out, verwijderen of wijzigen van gegevens die u aan ons hebt verstrekt? ' hieronder. Als u nog niet aangemeld voor e-mail nieuwsbrieven te ontvangen, zult u niet deze e-mails te ontvangen. Bezoekers die registreren of deelnemen aan andere delen van de site, zoals marketing programma's en 'members-only' content zal een keuze of ze zouden willen zijn op onze e-mail lijst en ontvangen van e-mail berichten van ons worden gegeven. Wij zijn blij met uw vragen, opmerkingen en zorgen over privacy. Stuur ons enige en alle feedback met betrekking tot privacy, of een ander probleem.
Privacy Children's
We verzamelen niet bewust persoonlijke gegevens van kinderen onder de 13 jaar
Online Beleid Alleen
Deze online privacy policy geldt alleen voor informatie verzameld via onze website en niet op informatie verzameld offline.
Terug